Ouder-kind & Kinderyoga

 

Bij ouder-kind yoga kun je samen je dreumes of peuter van 1,5 tot 3 jaar genieten van yoga en alles wat daarbij hoort. Dit kun je bijvoorbeeld doen als vervolg op de cursus babymassage, maar ook zonder voorkennis is deze cursus erg leuk!

Vanaf een jaar of 1,5 kun je starten met ouder-kind yoga, natuurlijk ontwikkelt ieder kind zich in zijn eigen tempo en kun je als ouder het beste inschatten wanneer je kindje er klaar voor is. In principe als je kindje kan staan en een paar stapjes lopen, kun je al meedoen. De yoga oefeningen stimuleren de fysieke en mentale ontwikkeling.

Ouder-kind yoga is een mooie manier om samen lekker fysiek bezig te zijn. Dit doen we door plezier te maken en ook te ontspannen. Privé of in een kleine groep (3-6 koppels) doen we yoga-oefeningen, spelletjes, massage, dansjes en nog veel meer. Samen mogen jullie op ontdekking gaan en het contact en vertrouwen stimuleren.

ouder en kind yoga
kind

Ouder-kind yoga brengt

 een vast moment in de week echt samen met je kind

 zowel inspanning als ontspanning

 samenwerken met elkaar

 versterking van de ouder-kind band

 concentratie en (zelf-)vertrouwen

Ouder-kind yoga start bij voldoende deelname, als je me mailt, dan zet ik je op de lijst.
Misschien weet je zelf ook nog meer mensen die dit fijn lijkt?

Ben je op zoek naar ouder-kind yoga of kinderyoga voor oudere kids? Neem dan contact met mij op.

NIEUW een op maat gemaakte ouder-kind yoga les speciaal voor jou en je kind.
Ik kom een keer bij jullie thuis voor de basis, een passende ouder-kind yogales met bijvoorbeeld yoga, massage, affirmaties, meditatie en eindontspanning. Deze les met verdieping en extra's werk ik uit in een mooi boekje voor jullie. Zo kun je de les elke week of wanneer je wilt, zelf thuis beleven, uitbreiden en verdiepen.

Denk aan thema's als (zelf-)vertrouwen, ontspannen, samenwerken, veiligheid enz.
Kosten: €150,-

kinderyoga

Ouder-kind & Kinderyoga